Raspored mini grupe DAMI – Funkcionalni trening

  • Program vježbanja koji je zaludio fitness svijet je funkcionalni trening.
  • Intenzivan trening vježbanja koji je moguće prilagođavati vježbačima u grupi.
  • Sagorjevanje mnogo kalorija za kratak period vježbanja je njegova najbitnija odlika.
  • Odličan program vježbanja koji vas dovodi do željenog izgleda.

Opis programa

Kod pravog funkcionalnog treninga nema sprava, bench pressova i biceps pregiba.

Pravi funkcionalni trening je najkompletniji način treniranja jer se radi na svim bitnim značajkama; snazi, kondiciji, eksplozivnosti, brzini i izdržljivosti. Moglo bi se reći da je iz svih sportova uzeto ono najučinkovitije te složeno u jedan veoma raznolik koncept!

Rekviziti koji se koriste za treninge su girje (kettlebell), medicinske lopte, gimnastičke karike, pliometrijske kutije različitih dimenzija, konopci, vijače, elastične trake, a tu je i naravno veliki repertoar vježbi koje se izvode samo sa težinom vlastitog tijela.

Kod svih vježbi bit je da radi što više mišića istovremeno, a velika većina vježbi najviše pogađa stomak i donji dio leđa, što su kod većine najslabiji dijelovi tijela. Ako se tome dodaju i minimalni odmori između vježbi, dobivamo vrlo moćno oruđe za sagorijevanje masti i izgradnju mišića! Upravo zbog te kombinacije vježbi koje aktiviraju sve mišiće u tijelu te minimalnih odmora.

Iako cijeli trening rijetko kada traje duže od 40-tak minuta, to je i više nego dovoljno vremena da se potroše zalihe snage jer ovakva metoda iscrpljuje sva tri energijska sustava (2 anaerobna i 1 aerobni).

  • Prijave za mini grupu su u toku.
  • Prvi prijavljeni članovi dobijaju popust 10% na mjesečnu članarinu.
  • Mjesečna članarina iznosi za 2 x sedmično 45,00 i 3x 65,00

Raspored

UTORAK ČETVRTAK NEDJELJA
18.30 funkcionalni trening funkcionalni trening funkcionalni trening