PRAVILNIK O ČLANSTVU

Član 1

Član fitnessa SRK Dami postaje se popunjavanjem pristupnice, uplatom mjesečne članarine i konačno dobijanjem članske kartice ovjerene od nadležnih osoba u klubu.

Član 2

Uplate mjesečne članarine se vrše unaprijed i važi isključivo mjesec dana od datuma koji je naznačen u članskoj kartici i potpisan od strane voditelja.

Član 3

Članarina važi isključivo za period za koji je uplaćena, a koji je naznačen u članskoj kartici. Ne postoji mogućnost prenosa termina iz mjeseca u mjesec.

Član 4

Nadoknadu propuštenog termina je moguće nadoknaditi samo u slučaju najave izostanka sa termina, minimalno 3 dana ranije. Termin nadoknade može biti samo u okviru nezakupljenih termina i potrebno je iskoristiti u toku tekućeg mjeseca.

Član 5

Član kluba je obavezan usmeno kod voditelja i pismeno na damira@dami.ba ili sms broj 061 800 199 najaviti ispis minimalno 10. dana prije redovnog isteka članstva u klubu, kako ne bi imao obavezu plaćanja članstva za naredni mjesec.

Član 6

Uplata članstva se može izvrši kod voditelja programa ili na račun Sportsko Rekreacijski klub „Dami“, Raiffeisen bank 1610000050670095. Član koji uplaćuje na račun, obavezan je donijeti kopiju primjerka uplate.

Član 6

Svi članovi su obavezni trenirati u obući, patikama koje isključivo donose za trening u sali i koje su čiste.

 

Aktuelne slike, video snimke sa treninga, novosti možete pogledati na društvenoj mreži facebook pod SRK i KVS Dami ili na www.dami.ba