AEROBIK

Fitness i Aerobik

STEP AEROBIC I

Jednostavni pokreti koji se izvode na step klupicama bez komplikovanih koreografija.
Budite spremni da se dobo oznojite i ojačate guzu i noge!

STEP AEROBIC II

Podrazumijeva da se na ovom treningu uradi nekoliko pojedinačnih pokreta na step klupicama, koji se postepeno i po redoslijedu sklapa u jednu koreografiju. Svaki ovaj trening je zaseban i garantuje dobru zabavu!

TOTAL BODY CONDITIONING

Ili da ga nazovemo 3 u jednom! Uključuje rad klasičnih aerobik pokreta, koristenje opterećenja, zglobnih tegova ili bučica, a najčesće i pokrete penjanja na step klupicu.
Gubitak velikog broja kalorija neće izostati!

FAT BURN PROGRAM

Čitav trening nećete imati priliku da stanete a niti potrebu, jer će se trening realizovati na taj način, da vam otkucaji srca budu u zoni koja je namijenjena redukciji masnih naslaga. Kao da 60 min. jogirate, samo će vam sa nama biti puno interesantnije i zanimljivije!

CARDIO KICK

Zamislite pokrete borilačkih sportova i onda ih spojite sa koracima iz aerobika. Radite koregrafije sa upravo gore sadržanim elementima. Izbacite svu negativnu energiju kroz energične pokrete.

TAE BO

Ukoliko ste zainteresovani za cardio kick, ali vas zamara da pamtite koreografiju, to mozete dobiti na ovom treningu. Kroz razne udarce jačate pojedine dijelove tijela, noge, stomak, bokove, zadnjicu,nadlakticu.. Biće vam zanimljivo!

AERO CLASSIC

Stari dobri aerobik nije zaboravljen! Zbavite se uz male koreografije sastavljene od baznih aerobik koraka sa naravno uključenim radom ruku.

AEROLATES

U samom imenu leži odgovor na pitanje:»Šta je to aerolates?»
On predstavlja spoj treninga pilatesa i aerobika. Dinamičan je trening, odnosno nadovezuje se više pokreta u jedan slijed. Na taj način se omogućava redukcija potkožnog masnog tkiva, zatim vježbe pored toga što služe za jačanje i istezanje muskulature, unaprijeđuju rad kardiovaskularnog i respiratornog sistema.

INTERVAL STEP

Veliki broj ponavljanja dinamičnih, prostih pokreta na step klupici. Preporučuje se i početnicima , koji po prvi put dolaze u dodir sa ovim rekvizitom za trening. Idealno za oblikovanje nogu i zadnjice.
Osobe koje su pretile i imaju problema sa skočnim zglobom ili koljenima , trebali bi zaobiči ovaj program.
Ukoliko dođete na ovaj trening, očekuje vas mnogo trošenja kalorija, penjanja, skokova i hormona sreće.

DRILLING

Najviše podsjeća na treninge marinaca, vojske . Program je upravo i izveden iz ovakvog režima rada, gdje je jače, brže, više osnovni princip rada. Na treningu dajete sve od sebe, jer se realizuje u najvišoj intenzitetskoj zoni rada.
Jako naporan trening koji se preporučuje samo najspremnijim, kji već duži period treniraju. Kao početnik možete nam se takođe pridružiti, ali je bitno da dozirate svoje mogućnosti i kada vam je previše, samo nastavite kretanje u obliku hodanja u mjestu.

Porazgovarajte sa svojim instruktorom. Ne forsirajte preko svojih mogućnosti!